BURGA logo
BURGA logo

Alle artikelen

Verzend informatie

Bieden jullie expresverzending aan?

Ja, we bieden een wereldwijde optie voor expresverzending. Expresverzendpartners kunnen variëren afhankelijk van de regio en het land.

Dekt BURGA douane-/importkosten?

Nee, we dekken geen douane-/importkosten. De betaling van invoerrechten is de verantwoordelijkheid van de importeur en wordt geheven op basis van de wetten van de bestemming waarnaar de producten worden verzonden.

Naar welke landen verzenden jullie?

Wij verzenden naar de meeste landen wereldwijd.

Kan ik gratis verzending krijgen?

Wij bieden gratis verzending voor alle bestellingen boven €70 EUR.

Hoeveel kost de verzending?

De verzendkosten zijn afhankelijk van het land waar je woont. De prijs wordt weergegeven voordat je jouw aankoop voltooid tijdens het afrekenproces.

Hoe lang duurt de verzending?

Als je in Europa woont, kan de verzending 3-10 werkdagen duren. Als je echter aan de andere kant van de oceaan woont (de VS of Canada), kan het 7-18 werkdagen duren voordat het pakket jou bereikt. Houd er rekening mee dat de levertijden kunnen worden

Ik heb mijn bestelling niet ontvangen hoewel de geschatte levertijd is verstreken. Wat moet ik doen?

Als het te lang duurt voordat jouw artikel aankomt, neem dan contact met ons op. Wij zullen onmiddellijk een oplossing bieden.

Kan ik de tracking informatie krijgen?

Wij verzenden al onze bestellingen met volledig getraceerde postdiensten. Je zou jouw trackingnummer moeten hebben ontvangen in je verzendbevestigingsmail.