BURGA logo

Alle artikelen

Product

Hebben BURGA telefoonhoesjes een verhoogde rand om de camera te beschermen?

Al onze hoesjes hebben een verhoogde rand rond de camera, zodat de lens van je telefoon geen vlakke oppervlakken raakt wanneer de telefoon op zijn rug ligt.

Wat zijn de ingredi��nten van de inkt die BURGA gebruikt om hoesjes te bedrukken?

Onze inkten bestaan uit: ~98% water 2% pigmenten Milieuvriendelijk = vrij van Alkylphenolethoxylate (APE)

Zijn de producten van BURGA veganistisch?

Ja, onze iPad hoesjes zijn gemaakt van Vegan Saffiano Leer.

Zijn de hoesjes recycleerbaar?

Ja, ze zijn gemaakt van polyurethaan dat recycleerbaar is.

Zijn jullie telefoonhoesjes BPA-vrij en ftalaatvrij?

Onze plastic telefoonhoesjes zijn niet BPA vrij. Echter, BPA wordt voornamelijk overgedragen via voedsel wanneer het wordt verwarmd in plastic containers of zijn plastic verpakking en vervolgens opgegeten. BPA in een telefoonhoesje zou geen probleem

Hoe dun zijn de tough hoesjes?

Tough hoesjes zijn 3-4 mm dun (inclusief TPU).

Hoeveel weegt de MagSafe module?

De MagSafe module weegt 3-4 gram.

Kunnen de Tough hoesjes in losse onderdelen worden gekocht?

Nee, je kunt onderdelen voor Tough hoesjes niet los kopen. Snap en Tough hoesjes verschillen van elkaar. Snap omvat alleen het plastic omhulsel dat verschilt van het plastic omhulsel van het Tough hoesje. Tough omvat het plastic omhulsel en TPU

Ondersteunen de BURGA iPad hoesjes het opladen van de Apple Pencil?

Er zijn drie modellen iPads die het opladen van de Apple pencil 2e generatie met een hoesje om ondersteunen: IPAD AIR 4 10,9" 2020 IPAD PRO 11" IPAD PRO 12.9"

Waar zijn jullie hoesjes van gemaakt?

Snap hoesjes zijn gemaakt van hard plastic (polycarbonaat). Tough hoesjes zijn dubbellaags, gemaakt van schokabsorberend TPU aan de binnenkant en een hard plastic (polycarbonaat) omhulsel aan de buitenkant. Elite hoesjes zijn gemaakt van de

Zijn jullie telefoonhoesjes MagSafe®️ compatibel?

Ja. Onze Elite en Tough telefoonhoesjes zijn beschikbaar in zowel MagSafe®️ compatibele als niet-compatibele opties. Houd hier rekening mee bij het kiezen van het gewenste type telefoonhoesje. Snap hoesjes zijn NIET compatibel met MagSafe®️.

Voor welke telefoonmodellen hebben jullie hoesjes?

Wij maken hoesjes voor alle iPhones vanaf iPhone 6, voor alle Samsung Galaxy telefoons vanaf S7, en andere merken zoals Huawei, Google Pixel, OnePlus, Xiaomi en Motorola.

Wie ontwerpt BURGA hoesjes?

Onze hoesjes worden gemaakt door ons interne team van grafische ontwerpers die zeer gepassioneerd zijn over de laatste trends in mode en stijl. De hoesjes worden vervaardigd en verzonden vanuit onze fabriek in Europa, Litouwen.